Ортопедичен колан – затоплящ с банели

119.00лв.

Размер:

– Универсален

Категория:

Описание

Ортопедичен затоплящ корсет с банели. Корсетът за областта на кръста осигурява опора на гръбначните мускули и стабилизира коремната мускулатура, осигурявайки безопасност при движения. Той намалява натоварването върху прешлените и междупрешленните дискове. Аеропренът осигурява загряващо и микромасажно действие, без да препятства въздухопропускливостта. Коничната му форма помага за удобно прилягане. Двата пластмасови подсилващи елемента осигуряват надеждна опора в областта на кръста. Подсилен е с ремъци за регулиране на степента на компресия. Отстранимата масажна възглавничка в долната част на корсета стимулира мускулите на гърба. Универсален размер, който е подходящ за повече хора.

Начин на употреба:

Корсетът с подсилени ремъци и ленти е предназначен за намаляване на нежеланото или прекомерно движение на долната част на гърба. Препоръчва се за хронична болка в гърба, както и при извършване на повтарящи се упражнения. Регулируемите ремъци осигуряват плътно и удобно прилягане на бандажа, а отстранимите вложки

масажиращо действие в областта на кръста по време на тренировки, което помага при наличието на мускулни спазми.

Използва се при остеохондроза, радикулит, измествания и хернии на междупрешленните дискове, травми, хронична болка в лумбосакралната област на гръбнака. Благодарение на дишащия и гъвкав материал, както и на пластмасовите подсилващи елементи, бандажът осигурява надеждна опора в областта на кръста, отпускане на мускулите на гърба и нормализиране на кръвообращението.

Размер:

– Универсален

Състав:

– Аеропрен – 50%
– Латекс – 5%
– Памук – 15%
– Полиестер – 25%
– Капрон – 5%
– Пластмасови подсилващи елементи
– Пелота

Противопоказания:

– Възпалителни заболявания на кожата в областта на приложение на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработено.

Поддръжка:

– Да се пере с меки перилни препарати при температура не по-висока от +35ºС.
– При пране и изплакване да не се трие или извива.
– Да се суши далече от топлоизточници. Да не се глади.
– Да не се избелва (да не се ползват избелващи препарати, съдържащи хлор).
– Да не се подлага на сухо химическо чистене.

Предпазни мерки:

– Изделието да се използва само по предназначение.
– Смяната на режима или времето за носене да се осъществява само по препоръка на Вашия лекар.
– Не се препоръчва обличане на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ортопедичен колан – затоплящ с банели”