Коректор на лумбалния участък с точки на натиск и магнити

34.00лв.

Описание

Регулируем коректор на лумбалния участък с точки на натиск и магнити. Осигурява голяма релаксация и уелнес, особено в областта на гърба. Благодарение на своя ергономичен, многопозиционен и многофункционален дизайн, е много гъвкава и приспособима, може да се използва в седнала или легнала позиция и действа ефективно като лумбален трениращ, коректор на стойката и масажор. Въпреки че основната функция е тази на лумбална опора и облегалка, масажорната ѝ функция също е много полезна.

Тази стойка за корекция помага за позиционирането на гърба в правилното положение и лумбалния участък, който декомпресира гръбначния стълб, възстановява естествената му кривина, бори се със сковаността и отпуска мускулите в областта, което облекчава болките в гърба, причинени от напрежение на мускулите и гръбначния стълб. Има централна защитна подложка за по-удобно и безопасно използване и закрепваща лента за поставяне върху стола. Нейните три нива на височина позволяват на арката на кривината да бъде коригирана по всяко време към нуждите и предпочитанията.

Има точки на натиск и магнитни точки на повърхността, което позволява масаж, който комбинира акупунктура с магнитна терапия, така че статичните магнити да въздействат върху молекулите и йоните на тялото, генерирайки различни полезни ефекти при тяхната работа. Освен това е компактна, лека, преносима, ​​лесна за транспортиране и съхранение и много устойчива, издържаща до 100 кг тегло. Употребата ѝ се препоръчва преди или след каквато и да е физическа активност или след периоди на продължително бездействие. Особено подходяща за хора, които прекарват много време в седнало положение, работа на компютър или които извършват физически дейности, които могат да повлияят отрицателно на стойката и гръбначния стълб. Идеална за офиса, дома, дистанционна работа, кола, фитнес и т.н.

Материал:
– PP
– Магнити
– Пяна с Висока Проводимост

Цвят:
– Сив
– Син

Дизайн:
– Ергономичен

Вид:
– Магнитен
– Компактен
– Устойчив

Мултифункционалност:
– Лумбална тренировка
– Коректор на стойка
– Масажор

Многопозиционни:
– Универсален и приспособим

Регулируем:
– 3 нива на височина
– Точки на Лумбалното налягане: x84
– Магнитни точки: x10
– Защитна централна подложка: Практично и лесно използване
– Лента за приспособяване към стола: Здраво задържане
– Макс. носещо тегло: 100 kg
– Лек и лесен за употреба: Лесен за пренасяне и съхранение

Основна употреба:
– Лумбална опора
– Лумбална облегалка

Вторична употреба:
– Магнитен акупресурен масаж

Благоприятни ефекти:
– Коригира стойката
– Отпуска и успокоява гърба, шията и лумбалната област

Оригинална и преносима: Идеален за офис, дом, дистанционна работа, кола, фитнес и т.н.
– Прибл. мерки разгънат: 37,5 x 25 x 6-11 cm
– Прибл. размери сгънат: 37,5 x 25 x 2 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Коректор на лумбалния участък с точки на натиск и магнити”