Турмалинов магнитен колан със затоплящ/загряващ ефект

29.00лв.

Размер:

– универсален размер

Категория:

Описание

Пояса е фиксиращ ортопедичен продукт, който се употребява при леки мускулни разтежения, мускулна слабост в областта, болки в следствие на преумора или свързани с работната позиция на тялото.

Коригиращия стойката термичен пояс помага за подобрение на стойката чрез компресия, като дава стабилна основа на гръбначния стълб и осигурява приятно усещане на облекчение и благосъстояние в областта на кръста и корема. Благодарение на телесната топлина неговите магнити се замозагряват когато са в контакт с кожата и това спомага за намаляването на болката в сакро-лумбалната област и стабилизира поясния отдел. Пояса е изработен от полиестер и магнити и се предлага в един унисекс размер тъй като е еластичен, гъвкав и адаптивен, а регурирането му се осъществява посредством велкро затваряне. Идеален за използване навсякъде където се намирате, защото може да се носи под дрехите, ако сте в къщи по време на дистанционна работа, в моменти на релакс у дома или на работна среща.

Коригиращия стойката термичен пояс ефективно спомага за намаляването на болката в лумбалната област, като допълнително стабилизира поясния отдел и осигурява приятно усещане на облекчение и благосъстояние в областта.

Размер:

универсален размер

Описание и характеристика:

– Материал: полиестер, магнити
– Модерен и ергономичен дизайн
– Един размер: унисекс
– Топлинен eфект
– Регулируем уред за изправяне на стойката
– Турмалинови магнити: самонагряващи
– Еластичен, гъвкав и адаптивен
– Регулируем
– Затваряне с велкро
– Благоприятни ефекти: облекчение, почивка, отпускане и благосъстояние
– Препоръчително е да се пере на ръка
– Практичен и лесен за използване, пренасяне и съхранение
– Лек и лесен за употреба
– Приблизителни размери: 107 x 14,7 x 0,5 см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Турмалинов магнитен колан със затоплящ/загряващ ефект”