Еластичен налакътник – про серия

26.00лв.

Размери:

– S – Обиколка на лакътя 23-26 см
– M – Обиколка на лакътя 27-31 см
– L – Обиколка на лакътя 32-36 см
– XL – Обиколка на лакътя 37-43 см

Код: Няма Категория:

Описание

Комфортно и сигурно фиксиране на лакътната става. Задържането на топлина и компресията намаляват риска от навяхвания или травми. Анатомичната форма е удобна за ежедневна употреба. Дишащата еластична материя осигурява максимален комфорт. Подходяща както за лява, така и за дясна ръка.

Начин на употреба:

Бандажът осигурява регулируема компресия и подкрепа на лакътната става. Помага при повтарящи се спортни травми, такива като “лакът на тенисиста” и “лакът на голфъра”, като ограничава излишните движения на вътрешната и външната страна на ставата. Също така се използва за възстановяване и по време на рехабилитация след операции. Може да се използва при травми, навяхвания, артроза и артрит, по време на рехабилитация след сваляне на гипс. Използва се и за профилактика на общи луксации и травми при физически упражнения.

Противопоказания:

Възпалителни заболявания на кожата в областта на приложение на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработен корсетът.

Размери:

– S – Обиколка на лакътя 23-26 см
– M – Обиколка на лакътя 27-31 см
– L – Обиколка на лакътя 32-36 см
– XL – Обиколка на лакътя 37-43 см

Състав:

– капрон-60%,
– латекс-30%,
– полиестер-10%.

Поддръжка:

Да се пере с меки перилни препарати при температура не по-висока от +35ºС. При пране и изплакване да не се трие или извива. Да се суши далече от топлоизточници. Да не се глади. Да не се избелва (да не се ползват избелващи препарати, съдържащи хлор). Да не се подлага на сухо химическо чистене.

Предпазни мерки:

Изделието да се използва само по предназначение. Смяната на режима или времето за носене да се осъществява само по препоръка на Вашия лекар. Не се препоръчва обличане на изделието в период от 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Допълнителна информация

Размер

S, M, L, XL

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Еластичен налакътник – про серия”