Еластична наглезенка – про серия

29.00лв.

Размер:

– S – Обиколка на глезена 15-20 см
– M – Обиколка на глезена 21-26 см
– L – Обиколка на глезена 27-32 см
– XL – Обиколка на глезена 33-38 см

Код: Няма Категория:

Описание

Осигурява деликатна фиксация и компресия в областта на глезенната става при спорт. Намалява риска от травми, навяхвания, скъсвания на сухожилия и нестабилност. Анатомично оформената наглезенка е подходяща за всекидневна употреба. Дишащата еластична материя осигурява максимален комфорт. Подходящ за лявия и дясния крак.

Начин на употреба:

– Болкови синдроми при травми и заболявания на глезенната става. Хронично възпаление на сухожилията след травми и операции. Рехабилитация след операция в областта на ставата и петата. Профилактика на разтягане на сухожилия и възпалителни ставни заболявания при спортуване.
– Формата на бандажа създава динамична компресия, като същевременно запазва пълна свобода на движенията.
– Осигурява удобна поддръжка и компресия, спомага за подобряване на кръвообращението, намаляване на болката, ускоряване на заздравяването и поддържане на гъвкавостта на глезенната става.

Противопоказания:

Възпалителни заболявания на кожата в областта на приложение на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработен корсетът.

Размер:

– S – Обиколка на глезена 15-20 см
– M – Обиколка на глезена 21-26 см
– L – Обиколка на глезена 27-32 см
– XL – Обиколка на глезена 33-38 см

Състав:

– капрон-60%,
– латекс-30%,
– полиестер-10%.

Поддръжка:

Да се пере с меки перилни препарати при температура не по-висока от +35ºС. При пране и изплакване да не се трие или извива. Да се суши далече от топлоизточници. Да не се глади. Да не се избелва (да не се ползват избелващи препарати, съдържащи хлор). Да не се подлага на сухо химическо чистене.

Предпазни мерки:

Изделието да се използва само по предназначение. Смяната на режима или времето за носене да се осъществява само по препоръка на Вашия лекар. Не се препоръчва обличане на изделието в период от 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Допълнителна информация

Размер

S, M, L, XL

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Еластична наглезенка – про серия”