Магнитни стелки за крака

25.00лв.

Благодарение на иновативния си дизайн, те осигуряват приятно и отпускащо усещане за благосъстояние.

Код: magnetic-insoles-1 Категории: ,

Описание

Магнитните масажиращи стелки са с широко лечителни резултати и се препоръчват при лечението на много заболявания. Въздействат на магнитното поле на активните точки на стъпалото за подобряване на кръвообръщението. Чрез тях се лекува цялото тяло.
Биологично активните точки на стъпалото са с двоен масаж – магнитен и физиологичен, който предлага по-добър въздушен поток към краката.

Стелките трябва да се поставят с магнитите нагоре, за да се усети приятния масаж. Особено сутрин масажът на краката е много полезен. За целта поставете стелките в чехлите и се движете около 5-10 мин. в стаята. Ще почувствате как тази процедура ще ви ободри, все едно сте правили утринна гимнастика. Изключително полезно е масажирането на боси крака. През останалата част на деня, след обуването на чорапи или чорапогащи, също могат да се използват стелките за 2-3 ч., като постепенно се увеличава времето на носене.

През първите десет дни от носенето на стелките, здравословното състояние значително се подобрява. Ръцете и краката стават по-топли, премахва се подпухналостта и умората на краката. Активира се притока на кръв и се подобрят обменните процеси. Осъществява се интензивно отстраняване на токсините и шлаките от организма. Това може да причини известен дискомфорт, сънливост, болки в заболелите части на тялото. Но постепенно организмът побеждава болестта и човек възстановява и стабилизира здравословното си състояние.

Масажиращите магнитни стелки са изключително подходящи за хора, чиято професионална дейност е свързана с умора на краката. Това са: учители, продавачи зад щанда, полицаи, военни, оператори на машини, шофьори, куриери и много др.

Комплекта включва:

2бр. Магнитни масажиращи стелки

Благодарение на иновативния си дизайн, те осигуряват приятно и отпускащо усещане за благосъстояние. Намагнетизираните точки на натиск са стратегически разположени за стимулиране и масажиране на краката при ходене. Освен това имат отвори за благоприятстване на изпотяването и предотвратяват лошия мирис.

Състав:
– Изработени от TPR
– Магнетизирани точки на натиск
– Унисекс, дишащи и против мирис
– Подходящи за всякакъв тип обувки
– Изрязващи се (прибл. мин-макс: 20-30 см)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Магнитни стелки за крака”