Бандаж за колянна става с фиксация на пателата

34.00лв.

Размер:

– Универсален размер – обиколко на коляното 30 – 43 см.

Категория:

Описание

Лечение и профилактика на пателарен тендинит (коляно на скачача). Възглавничката преразпределя компресията на бандажа и има масажен ефект. Вътрешният слой е изработен от мека памучна тъкан за комфорт. Успокоява болката от стегнати мускули в областта на подбедрицата по време на тренировки. Отлична фиксация и компресия благодарение на допълнителния твърд ремък с велкро закопчалка. Прост дизайн, удобен за поставяне без странична помощ. Универсален размер. Подходящ за левия и десния крак.

Начин на употреба:

Бандаж осигурява динамична подкрепа и регулируема компресия на колянната става. Възглавничката намалява напрецението на коляното и гарантира допълнителна подкрепа и обща стабилност на колянната става при спорт и физическо натовараване. Продукта помага при случаи на “коляно на скачача”, като намалява възпалението на сухожилието при пренатоварване. Бандажът намалява натоварването на колянната става. Препоръчва се в случай на претоварване на коленната става, плоско стъпало, пателофеморален болков синдром и болест на Осгут-Шлатер. Възглавничката на ортезата е анатомично правилна, поради което тя запазва своето положение по време на ходене.

Състав:

– Аеропрен – 60%
– Полиестер – 25%
– Памук – 15%

Размер:

– Универсален размер – обиколко на коляното 30 – 43 см.

Противопоказания:

– Възпалителни заболявания на кожата в областта на приложение на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработено.

Поддръжка:

– Да се пере с меки перилни препарати при температура не по-висока от +35ºС.
– При пране и изплакване да не се трие или извива.
– Да се суши далече от топлоизточници. Да не се глади.
– Да не се избелва (да не се ползват избелващи препарати, съдържащи хлор).
– Да не се подлага на сухо химическо чистене.

Предпазни мерки:

– Изделието да се използва само по предназначение.
– Смяната на режима или времето за носене да се осъществява само по препоръка на Вашия лекар.
– Не се препоръчва обличане на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бандаж за колянна става с фиксация на пателата”