Бандаж за китка – регулируем – про серия

24.00лв.

Размер:

– УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР – Обиколка на китката – 14 – 24 см
– Пасва както на лявата, така и на дясната ръка.

Категория:

Описание

Бандажът облекчава болката, като фиксира и компресира увредената става. Дишащият еластичен материал гарантира умерена фиксация и стабилизация на лъчево-китковата става. Осигурява терапевтична топлинна и компресионна опора на лъчево-китковата става. Велкро закопчалката регулира степента на компресия на китката и осигурява удобно прилягане и стабилизация по време на тренировка. Вътрешният слой е изработен от мека памучна тъкан за комфорт. Универсален размер (един размер е подходящ за повечето хора). Подходящ за лявата и дясната ръка.

Начин на употреба:

Болков синдром при травми и заболявания на лъчево-китковата става. За ограничаване на подвижността на ставата при травми, контузии и разтягане на сухожилия. Хронично възпаление на сухожилия. Състояние след травми и/или операции. Високи натоварвания на китката при физически труд (вибрации, въртене, повдигане на тежести). Профилактика на травми на ставата при спортуване.

– Дишащият материал (аеропрен) запазва топлината, без да препятства въздухопропускливостта (защита, терморегулация и др.), подобрява кръвообращението, осигурява максимален комфорт при употреба.
– Еластичната лента подобрява комфорта при поставяне на изделието
– Подходящ за лявата и дясната ръка

Размер:

– УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР – Обиколка на китката – 14 – 24 см
– Пасва както на лявата, така и на дясната ръка.

Противопоказания:

– Възпалителни заболявания на кожата в областта на приложение на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработено.

Състав:

– аеропрен-65%,
– памук-15%,
– полиестер-20%.

Поддръжка:

– Да се пере с меки перилни препарати при температура не по-висока от +35ºС. При пране и изплакване да не се трие или извива. Да се суши далече от топлоизточници. Да не се глади. Да не се избелва (да не се ползват избелващи препарати, съдържащи хлор). Да не се подлага на сухо химическо чистене.

Предпазни мерки:

– Изделието да се използва само по предназначение. Смяната на режима или времето за носене да се осъществява само по препоръка на Вашия лекар. Не се препоръчва обличане на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бандаж за китка – регулируем – про серия”